Öppet tider: Alla dagar 24/7
Lund-Malmö-Ystad-Skurup-Satffanstorp-Sjöbo-Landskrona-Helsingborg-Danmark
+46 - 076 98 99 686
Flöj oss:
 

Akut flytthjälp Malmö

Akut flytthjälp samt Bärhjälp Malmö-Lund Hela Skåne

Behöver du Bärhjälp med något som tung eller akut flytthjälp eller Bortforsling samma dag? Vi kommer inom kort varsel för snabb och smidig akut flytthjälp till ett bra pris eller kanske akut bärhjälp.

Bärhjälp Soffa, Säng eller bärhjälp med tunglyft såsom piano, kassaskåp ingen problem, extra hand 🖐 gör det enklare för alla.

Oavsett om det handlar om små eller stora uppdrag, så ställer vi gärna upp för att hjälpa dig redan idag.

Vi har alltid möjlighet att hjälpa till med Bärhjälp samt flytt, med två stora lastbilar med en total volym på 36 kubikmeter

Vi svarar alltid med en offert inom 24 timmar via e-post, oavsett om det gäller akut flytthjälp eller ej.

Du får ett prisförslag och kan förbereda dig när vi kommer för att börja arbeta. Ser det ut som att jobbet måste göras samma dag?

vårstädning av garage eller förråd

bli av med allt du inte behöver med total rensning av garagestädning eller för rent och dammfri förråd, går snabbt och enkelt för en stressfri vardag.

vårstädning eller sommarstädning billigt alla dagar i veckan även helg

sortering av skräp med vårstädning gör du själv eller hjälper vi dig gärna med.

Varför inte låta oss fixa det snabbt och smidigt med stor flexibilitet när det gäller datum och tid, så att du kan känna dig nöjd efteråt.

Vi kan till och med hjälpa till med bortforsling av möbler till återvinningscentralen, även på helgerna till och med har vi Akut bortforsling samma dag med kort varsel.

Sandus Flytt utför alla typer av flytt i hela Skåne, det finns

ingen flytt vi inte klarar av.

Kanske vill du flytta något speciellt och extra ömtåligt? Omtanke och respekt gör flytten så smidig som möjligt och starten i din nya bostad till en positiv upplevelse redan från dag ett.
Med flera års samlad erfarenhet inom branschen vet vi vad som
krävs för att utföra just din flytt till rätt prisförslag.

\"Hjälp Akut flytthjälp ring för prisförslag och offert

Akut flytthjälp/  Akut Bärhjälp

Obs! Om det är tungt och du inte kan lyfta det själv är det inga problem för oss. Vi har stor erfarenhet av att hantera tunga föremål såsom piano, kassaskåp osv., även i trappor när det inte finns hiss.

Tack vare rätt utrustning och erfarenhet kan vi hantera tunga föremål utan skador, varken på föremålen eller på er hälsa.

Dödsbotömning samma dag, även akutflytt/bärhjälp, fixar vi utan att du behöver känna dig stressad och till en rimlig kostnad som du kommer att acceptera.

Vi har timpriser och fasta priser i våra offerter för akuthjälp och snabba flyttar, och det varierar beroende på uppdraget eller jobbet.

Kontakta oss:

Sandus Flytt & Transport

Hela Skåne, Sweden

+46769899686

info@sandus.se

Whatsapp

0046769899686